100 ÅR 1924-2024

Vinnare i Östra cupen 2024
2024-03-26 22:30

Götaholms Alaget gav Götaholm en fin födelsdgagpresent på sitt 100 års jubileumsår.

Final i Östra cupen 26 mars på Valhalla IP mellan Götaholm BK vs IK Kongahällas div 2 lag.

Götaholm vann med 2-0 som gjordes i första halvlek. I 10:e minuten fick Götaholm straff. Najiib Abdi Qadir Dhoore satt boll stensäkert i målvakten vänsta kryss (nästa i alla fall). I 22 ;a minuten efter ett mönsteranfall gjorde Lewend Delewi 2-0.

I andra halvleks 7:e minut fick Konghällas målvakt rött kort och Götaholm kunde försvar sin 2-0 ledning mot Konghälla som fick spela med tio spelare resten av halvleken på ett bra sätt och vinna sin först inteckning i Ingvar Börjessons vandringspokal samt en plats i Svenska cupen.

A-lag
Referat:
Götaholm BK till final i Östra cupen!
2024-03-21 08:08, A-lag

Götaholm BK är klara för final i Östra cupen efter seger i semifinalen mot Älvängens IK med 3-2.

I finalen väntar IK Kongahälla. Finalen spelas tisdagen den 26 mars kl. 19.00 på Valhalla.