Börja spela fotboll i Götaholm BK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GÖTAHOLMS BOLLKLUBB
100 ÅR 1924-2024

Integrationssammandrag
vs
Götaholms Bollklubb
Integrationssammandrag vsGötaholms Bollklubb

  INFORMATION

Matchstart:lör 04 juni, 09:00
Plats:Länsmansgårdens IP KG 21 & 22
Samling:08:20, Länsmansgårdens IP KG 21
Aktivitetsinfo: Integrationssammandrag -
4 juni 2022
Inom ramen för det ordinarie seriespelet för spelare 10-12 år gamla arrangerar Göteborgs Fotbollförbund, för 4:e året, tillsammans med antal fotbollsföreningar och Föreningslyftet ett Integrationssammandrag.
Integrationssammandragets syfte är att:
Barn och vuxna från olika delar av staden skall lära känna varandra, varandras stadsdelar och miljöer med fotbollen som redskap samt spela fotboll på barnens villkor.
Under dagen kommer alla lag i åldern 10-12 år, i grupper om 6-8 lag, att träffas på en ett av lagens
hemmaplan och spela två matcher med varandra. Istället för att spela mot varandra som vi vanligtvis gör, kommer lagen att blandas och utan domare spela med varandra. Mellan matcherna kommer lagen att fika tillsammans och foreningsutvecklare från Föreningslyftet som leder samtal tillsammans med ledare på plats som går ut på att barn och ledare lär känna varandra och de områden man kommer ifrån.
Integrationssammandraget kommer att genomföras lördag 4 juni kl 9.00-17.00 på ett stort antal anläggningar runt om i vårt distrikt.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer