Matchnummer: 060110031
Samling:18:00
Vinst i gräspremiären!
2023-05-11

Götaholm BK satte högsta fart från start och ledde med 2-0 i halvtidspausen. Efter en mållös andra halvlek kunde hemmalaget ta hem segern i årets första match på Gamlestadsvallens gräsmatta.

Götaholm BK kom från tre raka matcher utan förlust (1 vinst och 2 oavgjorda) när det var dags för premiär på Gamlestadsvallens gräs. Hemmalaget startade matchen bra och hade med sig 2-0 till halvtidspausen. Målen gjordes av Lewend Delewi och Renedi Manzeyi. Efter en mållös andra halvlek kunde vi konstatera att Götaholm kontrollerat hem premiären på Gamlestadsvallens gräs med 2-0.

I nästa match väntar Bergsjö IF borta på Bergsjövallen 17 maj 19.00.