Samling:18:00
Klar vinst mot Bergsjö IF
2023-05-18

Götaholm tog en tydlig vinst borta mot Bergsjö IF, 0-5.

Götaholm BK visar god form. Efter en trygg 2-0-vinst hemma mot Nol IK följde de upp segern med en ny nolla och fler mot i bortamatchen mot Bergsjö IF. Bergsjön besegrades med hela 0-5 på Bergsjövallen.

Abdulahi Hussein gjorde både 0-1 och 0-2 i inledningen av matchen. 0-2 i halvtidspausen. Andra halvlek började som den första börjat. Renedi Manzeyi gjorde 0-3 efter 49 minuter spelat. Därefter följde både en missad straff och ett straffmål för Götaholm genom Amin Madoun. Innan matchen var över kunde Abdulahi Hussein fullborda sitt hattrick och göra 0-5.

I nästa match möter Götaholm BK Pushers BK/Masthuggets BK på Gamlestadsvallen. Avspark 24 maj 19.00. Väl mött!