SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GÖTAHOLMS BOLLKLUBB
100 ÅR 1924-2024
A-laget

Götaholms BK
5 - 1
Bergums IF
Götaholms BK5 - 1Bergums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 11 maj, 19:15
Plats:Gamlestadsvallen 1 Gräs
Tävling:
Matchnummer: 060120036
Samling:18:15
Referat: Götaholms BK - Bergums IF
Säker vinst i gräspremiären
2022-05-12 10:46
Gamlestadsvallens fina gräsmatta

Maj månad brukar innebära att Götaholm BK får entra Gamlestadsvallens gräsplan. Så även i år. För motståndet i gräspremiären stod Bergums IF. Det slutade i en säker seger för Götaholm BK.

Obesegrade Götaholm BK tog på onsdagskvällen emot Bergums IF i årets första match på Gamlestadsvallens gräs. Det låg regn i luften och misstanke om en tungsprungen gräsmatta fanns. Hemmalaget skulle dock visa att de inte hade några trött ben.

 

Efter en tidig utvisning på målvakt Promise kom Götaholm igång och med 10 man på plan tog man ledningen med 1-0 efter 24 minuter genom skyttekung Abdi Hussein. Hemmalaget fortsatte på samma sätt och innan första halvlek var över hade man utökat ledningen till 4-0. Målen gjorde Abdirasak Hassan och stod dämed för ett äkta hattrick.

 

Andra halvlek började som första halvlek slutade och Götaholm gjorde i 60:e minuten 5-0 genom "Nemo" Savovic. Bergums IF fick in ett tröstmål men närmare än så kom man inte. Götaholm BK tog en säker seger med 5-1.

 

I nästa match tar sig Götaholm till Åkeredsvallen för bortamatch mot Proletären FF. Avspark söndagen den 22 maj kl. 16.15. Väl mött!


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer