Oavgjord säsongsavslutning
2019-10-21 08:43
Fotograf: Ingvar Börjesson
Götaholm avslutade säsongen med en oavgjord match mot Fröjdens FK.

Redan klara seriesegrarna åkte till Heden för att avsluta säsongen med en match mot Fröjdens FK. Fröjden började matchen i hög fart och ledde med 2-0 efter bara 10 minuter spelade. Götaholm reducerade sedan genom skyttekungen Tobias Bui innan Fröjden gjorde 3-1. Strax innan halvlek lyckas Götaholm dock få in ytterligare en reducering genom Tobias Bui. Halvtidsresutat 3-2.

I andra halvlek är det Götaholm som inleder i högst fart. På mindre än 10 minuter lyckas bortalaget vända underläge till tvåmålsledning (3-5) genom Fenan Zemui, Tobias Bui och Karmo Öney. Strax efter detta fick dessutom Fröjden en spelare utvisad efter ett andra gult kort och en Götaholmsseger så allt säkrare ut.

Innan matchen var över lyckades ändå hemmalaget få till en ordentlig forcering. I 82:a minuten gjorde de 4-5 och i matchens sista minut lyckades de också få in en kvittering. Matchen slutar således 5-5. Fröjdens BK gratulerade Götaholms BK till seriesegern och önskade oss lycka till nästa år. Götaholm tackade hemmalaget för en god match och önskade dem lycka till nästa säsong.