SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vår användning av sociala medier

Med sociala medier menas sociala nätverkstjänster (så som facebook, instagram, snapchat och twitter), internetforum, en blogg/vlogg, microbloggar, RSS-flöde, sociala bokmärken och liknande.


Götaholms BK utgångspunkt är att det är positivt att föreningens namn sprids och syns. Alla lag och medlemmar får använda sociala medier för information och kommunikation om lagets eller föreningens verksamhet. Sociala medier kompletterar föreningens huvudsakliga kommunikationskanal som är vår hemsida.


Syftet med lagets användning av sociala medier ska tydligt framgå på startsidan, i beskrivningen eller motsvarande presentation av mediet. Regler för inlägg och forum bör också framgå. Exempelvis “Denna Facebooksida är för medlemmar och anhöriga till laget XX. Vi bemöter varandra med respekt och i god ton.” Givetvis tolereras inte rasism, förolämpning, hot, elaka provokationer, kränkning, mobbning etc. i samband med användandet av sociala medier.


Sociala medier som används av ett enskilt lag ska huvudsakligen administreras av en ledare inom Götaholms BK. De som använder sociala medier inom förenings verksamhet företräder Götaholms BK och ska vara införstådda med denna policy.


Företrädare för Götaholms BK bör vid användandet av social medier tänka på att…


… vara ett bra föredöme för de yngre medlemmarna

… hålla en sansad ton vid diskussion

… använda ett ordentligt och vårdat språk

… hellre informera än diskutera

… undvika att göra reklam för produkter eller tjänster som inte är relaterade till Götaholm BK

 
Sponsorer