Börja spela fotboll i Götaholm BK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GÖTAHOLMS BOLLKLUBB
100 ÅR 1924-2024
P10

Bli en del av fotbollsresan med Götaholm BK Pojkar 2010!

Välkommen till Götaholm BK Pojkar födda 2010 – ett ambitiöst fotbollslag som strävar efter att spela attraktiv fotboll och utveckla våra spelares färdigheter. Som en del av vår satsning på utveckling, deltar vi med lag både i lätt och medelserien för pojkar 14. Vi kommer även spela i Göteborg Cup, Gothia Cup i våren, sommaren och förhoppningsvis fler turneringar i höst. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling samt lagarbete.

 

Träningstider

För att säkerställa kontinuerlig utveckling och förberedelse, tränar vi tre gånger i veckan i Gamlestadsvallen:

 

Måndagar och onsdagar: 17:00 - 18:30

Fredagar: 18:30 - 20:00

Vid varje Måndag är vår dedikerade målvaktstränare på plats för att ge våra målvakter specialiserad träning, vilket är en unik fördel för vårt lag.

 

Vårt mål

Vårt mål är att utveckla varje spelare till att bli bättre, både på och utanför planen, genom att spela attraktiv fotboll och genom en hög träningsnärvaro samt en positiv attityd gentemot spelare och ledare. Vi tror starkt på att skapa en miljö där alla spelare känner sig välkomna och uppmuntrade att växa.

Bli en del av vårt lag

Är du intresserad av att ta din fotboll till nästa nivå? Vi välkomnar nya provspelare som delar vår ambition och våra värderingar. För att bli en del av Götaholm BK krävs en stark vilja att utvecklas, hög närvaro vid träningar och en positiv inställning.

 

Följ oss på våran resa genom att följa oss på instagram där ni kan se uppdateringar, motståndare och mycket mer kul. Kommentera gärna på våra poster för att visa erat stöd.

https://www.instagram.com/gotaholm_u14

 

 

Kontaktinformation

För mer information om laget och hur du kan bli en del av vår gemenskap, tveka inte att kontakta vår huvudtränare, Mohamed Hussein, på telefonnummer 070-0778069. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt lag.

 

 

 

Referat: BK Häcken - Götaholms Bollklubb P 2010
Tuff förlust i träningsmatch mot BK Häcken
2024-03-24 12:54

I en tuff bortamatch mot BK Häcken på lördagen, stod våra unga spelare inför en utmaning mot ett erfaret motstånd. Trots en jämn inledning där båda lagen hade sina chanser, blev vi till slut besegrade med 9-2.

 

De första 10 minuterna präglades av jämnt spel, och vi hade till och med några farliga lägen där vi kunde ha tagit ledningen. Tyvärr lyckades vi inte utnyttja våra möjligheter, och istället blev vi bestraffade av Häcken för våra misstag. Det första målet kom efter en rörig situation i vårt straffområde, där brist på kommunikation och beslutsfattande ledde till att motståndarna tog ledningen. Liknande misstag upprepades och Häcken kunde utöka sin ledning med ytterligare mål.

 

I halvtidsvilan fokuserade vi på vikten av att vara först på bollen, att ta ansvar för markeringar och att behålla lugnet och göra genomtänkta beslut. Den andra halvleken började lovande med ett vackert mål från Kingston efter vårt vanliga markspel och en fin assist från Filip. Trots att killarna återfick tron på spelet, var Häcken snabba att svara med flera mål.

 

Trots det slutliga resultatet finns det positiva inslag att ta med sig från matchen. Solomon gjorde flera imponerande räddningar som håller oss inne i matchen längre än vi annars hade varit. Andra spelare som Mustafa B, Filip och Brian visade på envishet och kampvilja genom att gå in i dueller och ta sitt försvarsansvar.

 

Det var en värdefull match för vårt unga lag att få möta ett svårare motstånd och lära sig vad som krävs för att spela på medelnivå. Nu vänder vi blicken mot seriestarten och fortsätter träna hårt för att vara väl förberedda. Nästa steg i vår förberedelse blir en internmatch. för att fortsätta utveckla vår spelstil och samarbete. 

 

Vi tackar BK Häcken för en utmanande match och ser fram emot nya möjligheter att växa och lära oss som lag.

 

Målskyttar

Kingston

Nabil

 

Assister

Filip 

Kaihan

🌟 Stor träningsmatch i sikte unga talanger möts på slätta damm! 🌟
2024-03-20 22:41

Hej fotbollsvänner!

Denna lördag, den 23 mars, kl. 16:30, bjuder vi in er till en spännande fotbollsupplevelse på Slätta Damm konstgräs. Våra duktiga 14-åringar står redo att möta BK Häckens lika unga talanger i en match som lovar att bli både utmanande och lärorik.

 

BK Häcken, känt för sitt framstående A-lag i den högsta divisionen, kommer med stora resurser och en stark ungdomsverksamhet. Det här ger oss den perfekta möjligheten att testa vår styrka mot ett av de bästa lagen i regionen.

 

Efter en säsong av hårt arbete och imponerande framsteg – från en tuff start med en förlust mot Finlandia, till en triumferande vinst mot samma lag veckan därpå, och senast en övertygande 10-0 seger över Partille FK – är vårt lag mer än redo. Vår senaste match, en otrolig vändning för en 3-2 vinst mot Utbynäs, visar att vårt unga lag har hjärtat och viljan att kämpa till sista sekund.

 

Vårt fokus ligger på att fortsätta utveckla vårt passningsspel, att bygga spelet genom välarbetade trianglar, och att effektivisera vår chansutnyttjande baserat på lärdomar från tidigare matcher. Med några viktiga spelare frånvarande, ser vi detta som en chans för andra att kliva fram och visa vad de går för.

 

Vi ser fram emot en match fylld med lärande, utveckling och framförallt, en stark laganda. Kom och stötta våra framtida stjärnor på deras resa, och bevittna den passion och engagemang som dessa unga spelare lägger ned på planen.

Hoppas vi ses där! ⚽💪

 

📍 **Plats:** Slätta Damm konstgräs  
⏰ **Tid:** Lördag, 23 mars, kl. 16:30  Samling 15:30 Slätta damm konstgräs
🆚 **Motståndare:** BK Häcken

 

Tillsammans är vi starka, tillsammans kan vi åstadkomma stora saker. Gå med i vår fotbollsfamilj denna lördag för en oförglömlig match!

 

Referat: Götaholms Bollklubb P 2010 - Utbynäs SK
Imponerande vändning säkrar tredje raka träningsmatch vinsten med 3-2 för Götaholm BK P2010
2024-03-16 16:57

På Lemmingsvallen, i rollen som hemmalag, ställdes vi mot Utbynäs SK i en match som spelades lördagen den 16 mars. Trots några återbud som gav oss en tuff start, visade vårt lag återigen sin styrka och vilja att kämpa.

 

Matchens inledning bådade gott för vårt lag, där vi skapade farliga lägen redan i den första halvleken. Det var Mohsen som, likt tidigare matcher, öppnade målskyttet med en kylig avslutning efter en djupledslöpning tio minuter in i matchen. Trots flera skapade chanser, lyckades vi inte utöka vår ledning, vilket gav Utbynäs SK möjligheten att kvittera precis innan halvtidsvilan.

 

Andra halvlek inleddes mindre fördelaktigt för vårt lag då Utbynäs tog ledningen efter tio minuter. Dock visade vårt lag återigen sin kämpaglöd när Kaihan, med endast fem minuter kvar av halvleken, kvitterade med ett välplacerat skott. Inför den sista delen av matchen fokuserade vi på att förbättra vårt spel utan boll, något som skulle visa sig vara avgörande.

 

Fabian blev matchens hjälte när han, fem minuter in i sista halvleken, från strax utanför straffområdet placerade bollen i det nedre vänstra hörnet med ett imponerande vristskott, fullbordande vår comeback. Med ledningen i handen spelade vi smart och solid defensivt, även om flera chanser på kontringar inte resulterade i fler mål på grund av beslutsfattande och avslut.

 

Matchen slutade 3-2 till vår fördel, vilket innebär att vi nu har tre raka segrar i våra träningsmatcher, en viktig psykologisk boost inför seriestarten. Denna seger visar även att även när viktiga spelare saknas, kan laget ställa upp och leverera under tryck.

Inför nästa vecka står vi inför en tuff utmaning då vi möter BK Häcken på bortaplan. Denna vinst ger dock våra spelare viktigt självförtroende och visar att vi är redo att ta oss an även de svåraste utmaningarna.

 

Målskyttar 

Mohsen Jafari 1 mål

Kaihan Rahmati 1 mål

Fabian Mroz 1 mål

 

Assister 

Nabil 1 assist

Elliot 1 assist

Viggo 1 assist

 

 

I en match som visade vårt lags djup och viljestyrka, var det några spelare som särskilt utmärkte sig och var avgörande för den spännande 3-2 vinsten mot Utbynäs SK.

 

Mohsen, som startade matchen som forward och sedan flyttades till en innermittfältsposition i den sista halvleken, visade en imponerande anpassningsförmåga och spelförståelse. Hans fysiska närvaro och tekniska skicklighet bidrog starkt till lagets spel, och hans viktiga mål i början av matchen satte tonen för vårt anfallsspel.

 

Fabian, vars mångsidighet och taktiska intelligens var ovärderlig under matchen, började som vänsterback innan han flyttades in till en central mittfältsroll. Där gjorde han betydande intryck genom att vinna kritiska tacklingar och slutligen avgöra matchen med ett spektakulärt långskott. Hans förmåga att anpassa sig till olika roller på planen visar på en spelare med stor potential och förståelse för spelet.

 

Slutligen, det kollektiva bidraget från Mustafa B, Adnan, Amour och Kaihan kan inte överskattas. Deras outtröttliga löpningar, både offensivt och defensivt, och deras aldrig sinande kämpaglöd bidrog enormt till lagets framgång. Deras samarbete och insatser symboliserar lagets enhet och strävan efter framgång, vilket gjorde det möjligt för laget att övervinna motgångar och säkra en vinst.

 

Dessa spelare visade inte bara individuell teknik utan också en imponerande förmåga att lyfta hela laget. Deras insatser är ett bevis på lagets styrka och den kollektiva viljan att kämpa för varandra, en egenskap som kommer att vara avgörande när vi står inför framtida utmaningar.

 
Sponsorer