Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Götaholm informerar om coronaviruset
2020-03-27 17:29
Vår inställning är att hålla verksamheten igång
Götaholm BK följer regeringens och ansvariga myndigheters direktiv och riktlinjer. Vårt mål är att hålla igång föreningens verksamhet. Vi håller oss därför uppdaterade om utvecklingen i allmänna nyheter och genom den information vi får från Fotbollförbundet. Vårt förhållningssätt i dagens läge är att anpassa vår verksamhet och vidta åtgärder om situationen kräver. Samtidigt vet är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi därför kan få ompröva ställningstaganden.

Folkhälsomyndigheten har rekommenderat idrottsverksamheten ska fortsätta då fysisk aktivitet är bra för folkhälsan. Idrottsaktiviteterna kan dock behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning. Svenska Fotbollförbundet anser att det bör prioriteras att hålla igång fotbollen, men inte att genomföra tävlingsmatcher till varje pris. Därmed undviker man också diskussion och oro kring, och bedömningar av, om det är rimligt för en förening att spela tävlingsmatch om en eller flera spelare i laget uppvisar förkylningssymptom.

Folkhälsomyndighetens generella råd:
  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter match.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
Tänk även på att aktiviteter utomhus innebär betydligt mindre risk för smittspridning, att minska moment med närkontakt samt att uppmana till att byta om hemma innan och efter träningen om det är möjligt.

Götaholms styrelse uppmanar alla förenings medlemmar att följa dessa rekommendationer samt fundera på hur du kan anpassa er verksamhet under rådande situation. Vårt mål är att hålla verksamheten igång. För att uppdatera dig om myndighetens beslut och rekommendationer kan du besöka https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskyddberedskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/
Seriestarten i division 5A skjuts upp
2020-03-26 19:41
Göteborgs Fotbollsförbunds styrelse har beslutat att samtliga seriematcher i förbundets distriktsserier skjuts upp. Beslutet gäller de matcher som har speldatum fram till och med den 12 april 2020. Detta innebär att vårt representationslags seriepremiär mot Floda BOIF samt hemmapremiären mot Finlandia/Pallo AIF påverkas. Dessa två matcher kommer få nya speldatum som bestäms senare.

Bakgrunden till beslutet är att Svenska Fotbollförbundet den 25 mars rekommenderade distriktsförbunden att hålla igång sin verksamhet med träningar och träningsmatcher men att överväga att skjuta på tävlingsstarten. Götebrogs Fotbollförbunds styrelse beslutade därefter att skjuta fram tävlingsstarten till tidigast 13 april. Styrelsen meddelar samtidigt att de följer utvecklingen noggrant och kan fatta fler beslut vid ett senare skede beroende på utvecklingen i samhället och om nya rekommendationer från myndigheter ges.
Rapport från Götaholms Årsmöte
2020-01-27 14:50
Nye ordförande Jacob Eliasson och gamle ordförande Roger Olausson
Götaholms styrelse föryngrar med 106 år i styrelsen.
Inför 43 medlemmar på årsmötet avgick; sekreterare Hans Bilén efter 14 år i styrelsen och Roger Olausson som varit ordförande i Götaholm med start första gången 1993 och som har varit ordförande i olika etapper totalt 23 år.

Även Lennart Söderlund lämnar styrelsen.
Roger lämnar över ordförandeskapet till 29-årige Jacob Eliasson.

Götaholm vill tacka Roger, Hans och Lennart för sitt fina arbete i föreningen och önska de nya i styrelsen (Jacob Eliasson, Johan Andersson, Kristofer Jansson, Fenan Zemui och Ayob Yassin) välkomna.
 
2019-12-18 10:39
 
ENJOY GUIDEN
2019-11-28 19:49
Hos Götaholm BK kan du köpa enjoyguiden. En bra julklapp. Kontakta Ingvar Börjesson om du vill ha information. mobil 0708-843737
 
Götaholms BK vinner division 6A
2019-10-12 12:00
Götaholms BK besegrade Bergsjö IF borta på Bergsjövallen med 3-6 och säkrade därmed seriesegern i division 6A.

När domaren blåste av matchen utbröt vilda glädjescener bland spelare, ledare och supportrar till Götaholm. Efter 13 år i division 6 har Götaholm nu återigen tagit steget upp säkrat en plats i nästa års division 5. Noterbart är också att Götaholm inte lyckats vinna en serie på 27 år.

På lördag avslutas årets säsong genom match mot Fröjdens FK på Heden. Vi uppmanar er att komma till matchen och hylla årets seriesegrare. Avspark sker 16.15 på Hedens plan 3. Väl mött!
Gothia Cup 2019 är över
2019-07-21 15:34
Foto: Johan Andersson
Gothia Cup är över för den här gången. Götaholm vill tacka alla spelare, domare och publik för fin stämning och bra matcher. Vi vill också särskilt tacka alla som hjälpt till så att Gamlestadsvallen fungerat hela veckan. Tack!
Nyheter från våra lag
Herrarseniorer, 26/03 19:22 
Herrarseniorer, 14/03 13:41 
Herrarseniorer, 29/02 09:58 
Herrarseniorer, 16/02 21:13 
Herrarseniorer, 14/02 09:06 
Herrarseniorer, 05/01 08:52 
 
Sponsorer