100 ÅR 1924-2024
A-laget

Vinst mot Lekstorps IF
2019-09-08 16:23
Götaholm BK besegrade Lekstorps IF på soliga Gamlestadsvallen. Slutresultatet blev 4-2.

Matchen börjar i långsamt tempo och med många enkla misstag. Efter 20 minuter spelade lyckas ändå Lekstorp genom en fin individuell prestation ta ledningen. Ledningen står sig i ungefär 10 minuter då Götaholm tilldöms en straff. Kapten Fenan Zemui tar hand om straffen men missar. Han fullföljer och lyckas slå in målvaktsreturen och kvitterar matchen. Strax innan halvtidspausen tar Götaholm också ledningen när Tobias Bui prickar in 2-1.

I andra halvlek målar Tobias Bui nästan omgående och Götaholm utökar ledningen till 3-1. Nu börjar motståndarlaget se trötta ut och Götaholm tar över mer och mer av spelet. I den 74:e minuten lyckas "Osman" Aday, som haft flera farliga skott, göra mål och ta hemmalaget till en 4-1-ledning. Innan matchen var över snyggade bortalaget till sina siffror när de reducerade till 4-2.