Börja spela fotboll i Götaholm BK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

U19
Götaholm BK U19 spelar Ligacupen
2023-11-11 08:37, U19

Genom sin seger i Junior Division 1 har Götaholm BK U19 kvalificerat sig för P19 Ligacupen 2024. Att kvalificera sig för Ligacupen är ett enormt kvitto på vilken utveckling laget haft och på vilken nivå de nu befinner sig på. I Ligacupen ges en möjlighet att mäta sig med eliten.

Vi behöver dig - Engagera dig i Götaholm BK!
2023-11-01 10:19

Götaholm BK välkomnar ständigt nya och duktiga ledare, funktionärer och personer till vår verksamhet. Om du funderar på att engagera dig inom fotbollen i allmänhet och i Götaholm BK i synnerhet ska du inte tveka att anmäla ditt intresse via vårt formulär.

 

Götaholms BK:s ledare är vår största resurs. Som ledare i vår förening får man möjlighet att fostra barn och ungdomar till både bättre fotbollsspelare och människor. Vår utgångspunkt är att arbetet som ledare för barn och ungdomar görs ideellt. Götaholms BK har som mål att hjälpa och stötta våra ledare samt att ge dem möjlighet att utbilda sig. Föreningen ska även bidra med resurser, ersättningar och hjälp när det gäller cuper, träningsläger och liknande arrangemang. Vi ser gärna att en ledarstab runt ett lag består av flera personer. Detta för sprida arbetet på flera och minska belastningen för varje individ. Detta ska i sin tur göra jobbet enklare och mer lustfyllt.

 

Götaholms BK är en breddförening där alla är välkomna. Det finns inget som pekar på ett betydelsefullt samband mellan tidig framgång i barn- och ungdomsidrott och senare framgång inom idrotten. Detta gör att vi inte ska fokusera på resultatet för våra barn och ungdomar. Götaholms BK vill att vår verksamhet ska ledas av ledare med grundläggande kunskap om fotboll samt om barns fysiska, psykiska och sociala utveckling.

 

Götaholms BK vill vara en förening som är trygg för barn och ställer krav på att alla som möter barn ska arbeta förebyggande mot sexuella trakasserier. Det är alla ledares ansvar att bidra till att skapa en trygg miljö där det finns så få risker för barnen som möjligt. Ledare i Götaholms BK ska alltid tänka på barnens integritet och trygghet i första hand. Ledarna ansvarar för att alla spelare i träningsgruppen kan garanteras kroppslig integritet i och runt lagets olika aktiviteter.

U19
Referat: Landvetter IS - Götaholms BK 1
U19 tar hem Junior Division 1 2023
2023-10-31 10:54, U19

Götaholm BK fina höst och en vinst mot Hisingsbacka i näst sista omgången resulterade i att Juniorserien Division 1 skulle avslutas i en direkt avgörande match mellan serieettan och serietvåan. Bortalaget Götaholm BK krönte sin fina höst genom att köra över Landvetter IS på Landvetter IP med 0-5. I och med vinsten tar Götaholm BK U19 hem serien!

A-lag
GÖTAHOLM BK SPELAR DIVISION 4 2024!
2023-10-30, A-lag

Götaholm BK behöver inte kvala för en plats i division 4 nästa år. Förutsättningarna inför helgen var att Götaholm kunde kvalificera sig för en uppflyttning till högre division genom kval eller genom en direktplats. Det kunde också slutat med att Götaholm inte skulle få chansen och därmed stanna kvar i division 5.

 

Då IF Väster och Velebit KF lyckades kvala sig till platser i division 2 nästa år behöver vakanta platser i division 3 och 4 fyllas till 2024. Det innebär att två 2:or i division 5 2023 erbjuds platser i division 4 2024. För Götaholms del innebär det direktuppflyttning till division 4 nästa år!

Nyheter från våra lag
 
Sponsorer