SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vår förening

Götaholms BK är en ideell förening i Gamlestan. Föreningen har som mål fostra spelare till att vara goda medborgare och klubbmedlemmar vilket innebär en bra klubbkänsla och gott kamratskap. Vi ska visa hänsyn mot alla medmänniskor oavsett om det är medspelare eller motståndare. Spelare och ledare i Götaholms BK ska visa hänsyn och ödmjukhet. Klubben ska utveckla sina spelare till goda utövare inom av sin idrott, och forma lagspelare. Götaholms BK ska vara tillgänglig för alla och klubben skall bidra till samhällsnyttiga värderingar, samt ge de aktiva ett bättre, roligare och friskare liv. Klubbens filosofi är att aldrig leva över sina tillgångar och att varje medlem skall stödja klubben på bästa sätt.


Rasism, mobbing och allas lika värde 

Götaholms BK tar avstånd från och vill motverka rasism och främlingsfientlighet. Götaholms BK tar även avstånd från all form av mobbning, våld och diskriminerande handling.  Vi motsätter oss också användandet av svordomar, könsord eller andra nedsättande uttryck om eller till varandra. Våra ledare och spelare ska vara förebilder och hos oss är alla välkomna oavsett härkomst eller sexuell läggning.


Doping

Riksidrottsförbundets policy kring doping gäller för alla medlemmar i Götaholms BK.


Övergångar

Götaholms BK ställer sig bakom Göteborgs fotbollförbunds övergångspolicy.

 
Sponsorer