GÖTAHOLMS BOLLKLUBB
100 ÅR 1924-2024
P10

Bli en del av fotbollsresan med Götaholm BK Pojkar 2010!

Välkommen till Götaholm BK Pojkar födda 2010 – ett ambitiöst fotbollslag som strävar efter att spela attraktiv fotboll och utveckla våra spelares färdigheter. Som en del av vår satsning på utveckling, deltar vi med lag både i lätt och medelserien för pojkar 14. Vi kommer även spela i Göteborg Cup, Gothia Cup i våren, sommaren och förhoppningsvis fler turneringar i höst. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling samt lagarbete.

Träningstider

För att säkerställa kontinuerlig utveckling och förberedelse, tränar vi tre gånger i veckan i Gamlestadsvallen:

Måndagar och onsdagar: 17:00 - 18:30

Fredagar: 18:30 - 20:00

Vid varje träningstillfälle är vår dedikerade målvaktstränare på plats för att ge våra målvakter specialiserad träning, vilket är en unik fördel för vårt lag.

Vårt mål

Vårt mål är att utveckla varje spelare till att bli bättre, både på och utanför planen, genom att spela attraktiv fotboll och genom en hög träningsnärvaro samt en positiv attityd gentemot spelare och ledare. Vi tror starkt på att skapa en miljö där alla spelare känner sig välkomna och uppmuntrade att växa.

Bli en del av vårt lag

Är du intresserad av att ta din fotboll till nästa nivå? Vi välkomnar nya provspelare som delar vår ambition och våra värderingar. För att bli en del av Götaholm BK krävs en stark vilja att utvecklas, hög närvaro vid träningar och en positiv inställning.

Följ oss på våran resa genom att följa oss på instagram där ni kan se uppdateringar, motståndare och mycket mer kul. Kommentera gärna på våra poster för att visa erat stöd.

Kontaktinformation

För mer information om laget och hur du kan bli en del av vår gemenskap, tveka inte att kontakta vår huvudtränare, Mohamed Hussein, på telefonnummer 070-0778069. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt lag.

Referat: Götaholms Bollklubb P 2010 - Utbynäs SK
Imponerande vändning säkrar tredje raka träningsmatch vinsten med 3-2 för Götaholm BK P2010
2024-03-16 16:57

På Lemmingsvallen, i rollen som hemmalag, ställdes vi mot Utbynäs SK i en match som spelades lördagen den 16 mars. Trots några återbud som gav oss en tuff start, visade vårt lag återigen sin styrka och vilja att kämpa.

Matchens inledning bådade gott för vårt lag, där vi skapade farliga lägen redan i den första halvleken. Det var Mohsen som, likt tidigare matcher, öppnade målskyttet med en kylig avslutning efter en djupledslöpning tio minuter in i matchen. Trots flera skapade chanser, lyckades vi inte utöka vår ledning, vilket gav Utbynäs SK möjligheten att kvittera precis innan halvtidsvilan.

Andra halvlek inleddes mindre fördelaktigt för vårt lag då Utbynäs tog ledningen efter tio minuter. Dock visade vårt lag återigen sin kämpaglöd när Kaihan, med endast fem minuter kvar av halvleken, kvitterade med ett välplacerat skott. Inför den sista delen av matchen fokuserade vi på att förbättra vårt spel utan boll, något som skulle visa sig vara avgörande.

Fabian blev matchens hjälte när han, fem minuter in i sista halvleken, från strax utanför straffområdet placerade bollen i det nedre vänstra hörnet med ett imponerande vristskott, fullbordande vår comeback. Med ledningen i handen spelade vi smart och solid defensivt, även om flera chanser på kontringar inte resulterade i fler mål på grund av beslutsfattande och avslut.

Matchen slutade 3-2 till vår fördel, vilket innebär att vi nu har tre raka segrar i våra träningsmatcher, en viktig psykologisk boost inför seriestarten. Denna seger visar även att även när viktiga spelare saknas, kan laget ställa upp och leverera under tryck.

Inför nästa vecka står vi inför en tuff utmaning då vi möter BK Häcken på bortaplan. Denna vinst ger dock våra spelare viktigt självförtroende och visar att vi är redo att ta oss an även de svåraste utmaningarna.

Viggo 1 assist

I en match som visade vårt lags djup och viljestyrka, var det några spelare som särskilt utmärkte sig och var avgörande för den spännande 3-2 vinsten mot Utbynäs SK.

Mohsen, som startade matchen som forward och sedan flyttades till en innermittfältsposition i den sista halvleken, visade en imponerande anpassningsförmåga och spelförståelse. Hans fysiska närvaro och tekniska skicklighet bidrog starkt till lagets spel, och hans viktiga mål i början av matchen satte tonen för vårt anfallsspel.

Fabian, vars mångsidighet och taktiska intelligens var ovärderlig under matchen, började som vänsterback innan han flyttades in till en central mittfältsroll. Där gjorde han betydande intryck genom att vinna kritiska tacklingar och slutligen avgöra matchen med ett spektakulärt långskott. Hans förmåga att anpassa sig till olika roller på planen visar på en spelare med stor potential och förståelse för spelet.

Slutligen, det kollektiva bidraget från Mustafa B, Adnan, Amour och Kaihan kan inte överskattas. Deras outtröttliga löpningar, både offensivt och defensivt, och deras aldrig sinande kämpaglöd bidrog enormt till lagets framgång. Deras samarbete och insatser symboliserar lagets enhet och strävan efter framgång, vilket gjorde det möjligt för laget att övervinna motgångar och säkra en vinst.

Dessa spelare visade inte bara individuell teknik utan också en imponerande förmåga att lyfta hela laget. Deras insatser är ett bevis på lagets styrka och den kollektiva viljan att kämpa för varandra, en egenskap som kommer att vara avgörande när vi står inför framtida utmaningar.

Träningsmatch derby mot Utbynäs SK
2024-03-13 21:47

Hej fantastiska medlemmar och supportrar av Götaholm BK!

Vi har nöjet att bjuda in er till ett efterlängtat lokalt derby mot Utbynäs SK P2010. Denna match, som vi ser fram emot med stor spänning, är planerad till lördagen den 16 mars, klockan 09:00.

Det är första gången våra lag möts, vilket lägger en extra krydda till denna tillställning.

Våra senaste träningsmatcher har gett oss mycket att vara stolta över. Efter en tuff start med en förlust på 6-1 mot Finlandia, visade vi vår sanna styrka genom att vända spelet och vinna med 1-0 i returmötet veckan därpå. Vår senaste prestation mot Partille FK var inget annat än imponerande, där vi dominerade matchen och gick segrande med hela 10-0. Dessa resultat bekräftar att vi är på rätt väg, och att vårt hårda arbete och engagemang börjar bära frukt.

Inför detta derby är det viktigt att vi fortsätter att fokusera på att utveckla vårt passningsspel och vara effektiva framför motståndarmålet. Vår förmåga att hålla nollan i de senaste matcherna är en bedrift som vi strävar efter att upprätthålla. Det är genom sådan sammanhållning och fokus som vi kommer att fortsätta växa som lag och ta oss an varje utmaning med förnyad styrka.

Vi uppmanar alla våra underbara föräldrar, vänner och fans att komma och stödja vårt lag i detta spännande derby. Er uppmuntran från sidlinjen gör en enorm skillnad och inspirerar varje spelare att prestera sitt yttersta.

Tillsammans skapar vi en oförglömlig atmosfär och visar stolt upp vårt gemensamma stöd för Götaholm BK. Vi ser fram emot en match fylld med passion, engagemang och framför allt, gemenskap.

Tack för att ni är en del av vår fotbollsfamilj. Vi ses på lördag för att tillsammans heja fram våra unga talanger!

Med värmande hälsningar,
Götaholm BK P2010

Referat: Partille IF FK - Götaholms Bollklubb P 2010
Träningsmatch Partille FK 0-10
2024-03-10 19:15

Vi vill rikta ett stort tack till Partille IF FK för möjligheten att mötas på planen och skapa en minnesvärd söndag för alla inblandade.

I en händelserik träningsmatch denna söndag, den 10 mars 2024, visade våra 14-åringar imponerande skicklighet och laganda mot Partille IF FK på Lexby konstgräs 2. Denna match markerade en betydelsefull milstolpe för vårt lag, som sedan deras möte med Partille IF FK våren 2023, där vi upplevde en tung förlust på 9-1, har visat betydande framsteg.

Vårt lag har arbetat hårt under det senaste året, vilket reflekteras i prestationerna i våra träningsmatcher inför seriestarten 2024. Trots en utmanande start mot Finlandia, med ett resultat som inte gick i vår favör (6-1), visade laget sin vilja genom att återkomma starkt och säkra en 1-0 vinst veckan efter mot samma motstånd. Detta illustrerar lagets förmåga att anpassa sig, lära och kontinuerligt utvecklas.

Mot Partille IF FK började matchen jämnt, med flera skapade chanser från vår sida som tyvärr inte resulterade i mål under de första 25 minuterna. Trots ett starkt passningsspel, lyckades vi inte konvertera dessa chanser till poäng.

Det var förändringar i andra halvlek som verkligen vände matchen till vår fördel. Med nya spelare på planen, inklusive Mohsen som gjorde två snabba mål, fick vi ett övertag som satte en ny ton för resten av matchen. Vårt självförtroende och skicklighet i passningsspelet, tillsammans med effektiva djupledsbollar, ledde till ytterligare mål och dominerade spel.

Den tredje halvleken fortsatte vi att pressa högt och lyckades vinna bollen flera gånger på motståndarnas planhalva, vilket resulterade i flertalet mål. Våra framsteg i speluppbyggnaden och passningsspelet var tydliga, även om vi erkänner att det finns utrymme för förbättring.