Götaholms BK2 - 2Björndammens BK/Öjersjö IF

Matchnummer: 060110083
Samling:18:45
Nytt kryss
2020-09-10
Götaholms BK kryssade på nytt när Björndammens BK/Öjersjö IF besökte Gamlestadsvallen. Efter en mållös första halvlek kvitterade Götaholm Björndammen/Öjersjös ledning två gånger om.
Götaholms BK kom från ett kryss mot topplaget Bosona-Bosna och är mitt i ett tight spelschema. Första halvlek förblev mållös. Efter att Fenan Zemui missat en straff i början av andra halvlek gjorde bortalaget 0-1. Hemmalagets kvittering dröjde dock inte länge. Nemanja "Nemo" Savovic förvaltade en ny straff på bästa sätt. Björndammen/Öjersjö behövde bara 5 minuter på sig för att på nytt ta ledningen.

I 82:a minuten revanscherar Fenan Zemui sig för den missade straffen och trycker in kvitteringen. Matchen slutar 2-2 och 1 poäng till vardera lag.

För Götaholm gäller det att snabbt ställa om och fokusera på nästa match. Nästa match är en ny hemmamatch mot Romelanda på lördag.