Matchnummer: 060110113
Samling:11:15
Götaholm förlorar mot Romelanda
2020-09-14
Efter två raka kryss förlorar Götaholm på hemmaplan mot Romelanda UF. Trots ledning med 1-0 och en utvisning för bortalaget vinner Romelanda med 1-2.
Götaholm tog ledningen med 1-0 i den 35:e minuten genom Tobias Bui. Strax innan halvtidspausen lyckas dock Romelanda kvittera. Bortalaget lyckas dessutom vända på matchen mitt i den andra halvleken och ta ledningen med 2-1. Med ca. 15 minuter kvar av matchen blir en av bortalaget spelare utvisad efter sitt andra gula kort och Romelanda spelar med en man mindre. Götaholm lyckas doch inte kvittera och matchen slutar med bortaseger, 1-2.

Nu väntar en riktig sexpoängsmatch när Götaholm ska möta IF Vardar/Makedonjia på Backavallen. Vardar/Makedonjia ligger för tillfället 3 poäng för Götaholm och med lika många matcher spelade i en övrigt haltande tabell. Vid seger skulle Götaholm kliva förbi Vardar/Makedonjia medans en förlust skulle innebära ett 6 poäng stort avstånd. Avspark 19.45 torsdagen den 17 september på Backavallen.