Matchnummer: 060110129
Samling:13:15
Tråkig avslutning på säsongen
2020-10-05
Götaholm BK kunde inte följa upp den senaste goda formen. Segersviten tog tvärt slut mot United Africa FC.
Götaholm kom till matchen som bortalag på hemmaplan, matchen spelades på Gamlestadsvallens konstgräs ihärdigt regn. Bortalagets formkurva pekade onekligen uppåt efter fyra matcher i följd utan förlust (3-1-0). Dessutom var fortsatt spel i division 5 nästa säsong säkrat.

Götaholm åker på två tidiga kontringsmål, efter 3 spelade minuter står det redan 2-0. Innan halvleken var över hade United Africa dessutom gjort 3-0. Även om Götaholm rycker upp sig något i andra halvlek är det United Africa som gör målen. Slutresultatet skrivs till 5-0.

Det var inte såhär vi ville avsluta säsongen. Men nu är det dags för ungefär en månads träningsuppehåll för representationslaget. Därefter väntar nya tag och förberedelser inför säsongen 2021. Framåt GBK!