Matchnummer: 060120029
Samling:18:00
Årets första bortaseger
2022-05-08 08:37

Götaholm BK är fortfarande obesegrade i årets division 6A och mot Lekstorps IF kom första boetasegern. Götaholm vann med 3-5.

Götaholm BK hade inför matchen mot Lekstorps IF följt mönstret att vinna på Gamlestadsvallen och spela oavgjort på bortaplan. På LP idrottsplats kom trendbrottet och Götaholm tog sin första bortaseger.

Matchen börjar bra och Götaholm har en säker 3-0-ledning i paus. Målskyttar i första halvlek var Johan Garcia och Xavi Fortes.

I andra halvlek reducerar Lekstorp till 1-3 innan Götaholm gör både 1-4 (Adam Ngem el Din) och 1-5 (Johan Garcia). Innan matchen är slut gör hemmalaget två tröstmål och slutresultatet skrivs till 3-5.

Nästa match är mot Bergums IF den 11 maj kl. 19.15. Matchen är årspremiär på Gamlestadsvallens gräs. Välkomna!