Vinst i jämn match mot Hisingen
2020-09-25
Götaholm besegrade Hisingen FC hemma på Gamlestadsvallens konstgräs på torsdagskvällen. Nu återstår bara två matcher.
Götaholm tog på torsdagskvällen emot Hisingen FC hemma på Gamlestadsvallen. Det blev en svängig match i elljusbelysning.

Det var två jämna lag som gjorde upp. Hisingen tog ledningen i den 16:e minuten men matchen fortsatte vara jämn. Tobias Bui kvitterat strax efter ledningsmålet och efter 35 spelade minuter tar hemmalaget också ledningen med 2-1 genom Robin Forsberg. Målen kommer under en period då Götaholm tagit över matchen som det bättre laget.

Den andra halvleken börjar som den första slutar. Hisingen tar dock över mer och mer av spelet och i mitten av halvleken kvitterat bortalaget till 2-2.

Det är dock hemmalaget som ska gå segrande ur matchen. Sent i matchen, nära slutsignalen, kvitterar Karmo Öney på ett skott från straffområdeskanten. Matchen slutar 3-2.

Götaholm tar sig nu uppåt i tabellen, bort från nedflyttningsstrecket. I nästa matchen mot Floda BoIF kan kontraktet säkras. Matchen spelas på Gamlestadsvallens konstgräs 19.45 onsdagen den 30 september. Väl mött!