100 ÅR 1924-2024
A-laget

Oavgjord start på höstsäsongen
2019-08-25 18:49
Götaholm BK startade om säsongen efter sommaruppehållet med en bortamatch mot Tollereds IF på Spinnarvallens gräs. Tollered går efter en halvtimmes spel upp i ledning med 2-0. Strax innan halvlek (40) ordnar Fenan Zemui så att Götaholm i endast är ett mål efter när andra halvlek startar.

I andra halvlek kvitterar Tobbe Bui till 2-2 (54) och Götaholm har hämtat upp ett tvåmålsunderläge. Målet var Tobbes sjuttonde och innebär att han fortfarande leder seriens skytteliga. Mot slutet av matchen blir en Tolleredsspelare utvisad efter sitt andra gula kort. Matchen slutar dock oavgjort. Resultatet innebär att Götaholm behåller sin obesegrade svit och befinner sig överst i tabellen efter tolv spelade matcher.