Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nyförvärv nummer 2 - Christopher Melo
2019-02-21 10:39
Christopher Goncalves Melo Aka Toffis i den blåvita tröjan!
Då var det äntligen dags att presentera vårt andra nyförvärv! Vi välkomnar Christoper Goncalves Melo även känd som Toffis till Götaholm BK!

Vi i Götaholm BK är otroligt glada att få dela med oss av denna nyheten till alla supportrar, sponsorer, medlemmar och människor runt omkring klubben.

Toffis är fotbollsfostrad i Angereds trakterna med både Gunnilse IS och Lärje/Angered IF. Han har även varit utomlands en sväng i hemlandet Capo Verde och spelat fotboll. Inom seniorfotbollen har han spelat flera år tillsammans med Tränare Tobias Bui, både i Syrianska/Arameiska och senast i Gamlestaden FF. 

Toffis är en spelare som ger mycket kärlek till bollen och har en fantastisk bollbehandling, något som verkligen komma behövas i den fotbollen som Götaholm BK ska spela 2019. Under 2018 har han är visat att han kan leverera poängmässigt, 7 mål och 6 assist blev det tillslut. 

I dagsläget tränar Toffis med laget, men har ännu inte hunnit debutera i den blåvita-tröjan. Han har haft en hjärnskakning som hållit honom borta från spel, men förhoppningsvis är han redo inom kort!

Välkommen Toffis!  
Nyförvärv nummer 1 - Hoang Pham
2019-01-17 14:34
Hoang Pham i Götaholm-tröjan!
Då är det dags att presentera vårt första nyförvärv, ingen mindre än Hoang Pham!

Det är med stor glädje som vi presenterar vårt första nyförvärv! Hoang kommer senast från spel med seriekollegan Gamlestaden FF. I Hoang får vi in en lagspelare som har bra teknik med bollen, duktig en mot en och en kille som jobbar hårt defensivt. 
Hoang är tänkt och spela som yttermittfältare där han trivs bäst, men publiken kanske även får se honom längre fram i banan. 

Vi hann prata med tränare Tobbe som sa följande om vårt nyförvärv:

En spelare med spetskvalité som jag har spelat med ett par säsonger. Han är en ung och modern ytter som kan göra det jobbigt för väldigt många försvarare i år. Mina hoppningar är att han ska ta ytterligare ett steg i sin utveckling och göra ännu fler poäng än vad han gjort tidigare säsong. Han har även visat att han tränat på enormt mycket under uppehållet då han i princip vinner alla löpningstävlingar som vi haft under försäsongen. Det ska bli enormt spännande att följa hans utveckling. Något som är nämnvärt är att Hoang också kommer träna vårt utvecklingslag P04.


Vi välkomnar Hoang till Götaholm-familjen och hoppas att han kommer stortrivas hos oss!

Nytt tränarpar i Götaholm BK inför säsong 2019!
2019-01-09 19:55
Behar och Tobias
Inför 2019 har Götaholm BK seniorer hittat ett spännande tränarpar som ska ta klubben uppåt i seriesystemet. Det nya tränarparet är Behar Tahiri och Tobias Bui!

Behar kommer senast från Sveakurd FC som vann 6A 2018. Med andra ord har Götaholm lyckats knyta åt sig en guldtränare som förhoppningsvis tar Götaholm BK mot nya höjder!

Tobias Bui kommer senast från seriekollegan Gamlestaden FF som slutade tvåa, en poäng bakom Sveakurd FC. I Tobias Bui får vi inte bara en intelligent och taktiskt tränare, utan även en spelare som kan tillföra en hel del på plan. Tobbe vann skytteligan i 6A med hela 31 mål. Värt att nämna är att vår Fenan Zemui slutade tvåa i skytteligan. Ett mycket spännande nyförvärv!

Är ni intresserad av att spela fotboll i Götaholm BK 2019? Hör av er till vårt tränarpar. Kontaktuppgifter finner ni nedan.

Behar Tahiri
Tel: 0790740454

Tobias Bui
Tel: 0737019461

Götaholm BK kommer att träna måndagar & onsdagar 18.30-20.00 på Gamlestadsvallen.

Vi återkommer inom kort med mer information gällande nyförvärv i klubben.


Ref. Bergsjö IF - Götaholm BK 2-1
2018-08-22 22:53

Första matchen efter sommaruppehållet, borta mot Bergsjö IF. Vi kommer med en ny tränare och så gör även Bergsjön faktiskt. Dock har Bergsjön hunnit spela en match förra veckan och har kanske hunnit spela ihop sig liite mer än oss.


Vi får också kalla in vår backup Aleks Vasilic mellan stolparna, ett stort tack till honom!


Bergsjön tar tag i taktpinnen direkt och gillar att slå långt på deras anfallare och vi sätter väl hyfsat stopp för deras anfall men vi blir också av med bollen ganska ofta på mittplan och får jobba hem mycket. 

De får en straff efter att bollen kommer på Mourads hand efter att han har glidtacklat och fortfarande ligger på marken i straffområdet. Sånt går inte att göra så mycket åt. Och straffen sitter. 

I slutet på andra halvlek tycker jag att vi jobbar oss in mer i matchen. 


I andra halvlek ändrar vi på lite saker. Eller rättare sagt, Rickard påminner oss om hur vi sa på genomgången och det vi tränat på. 

Vi får till ett bättre spel och har absolut våra lägen för att kvittera men det vill sig inte sista biten. Och som ett brev på posten får vi ytterligare ett mål i baken. 

Vi får ett tröstmål i slutet när Fenán blir nedriven i straffområdet. Han tar straffen själv och väntar kyligt ut målvakten. 2-1. 

Vi krigar på i slutminuterna men får inte mer utdelning. 


Såhär säger tränare Rickard om matchen:


Bergsjön gör en stark öppning på matchen och vi är inte riktigt med då. Vi kommer fel in och det tar oss tid att rätta till saker och ting. I andra halvlek är vi bättre även om det fortfarande finns en hel del saker vi måste sätta för att bli effektivare och farligare i vårt spel. Med lite tur hade vi kunnat komma hem med 2-2 men jag får nog säga att jag tyckte hemmalaget vann matchen rättvist denna afton. Vi jobbar på med både formen och nya spelsättet framöver. Nya tag nästa vecka helt enkelt. 


Vår nästa match är hemma på Gamlestadsvallen och vi tar oss an Partille. Fredag 31/7 klockan 18:15. 

Ses där!

Nyhet på tränarfronten
2018-07-15 11:12

Låt oss presentera Rickard Petersson som vår nya tränare för hösten. 

Han är distriktsförbundskapten för P-03 och har senast varit junior- och ungdomstränare för Qviding. 

Innan dess var adressen Fässberg Div 2-3. 


Det känns riktigt bra att ha gjort klart med Rickard! Och vi ser framemot en rolig och framgångsrik höst tillsammans!


Vi börjar träna igen den 8 augusti och i den första matchen efter uppehållet möter vi Bergsjö IF klockan 18:30 på Bergsjövallen. 

Ref. Götaholm BK - Bjurslätts IF 3-2
2018-06-13 13:32

Såhär skriver före detta götaholmsspelaren Rasta på sin blogg Rasta & Dalla:


GBK har hittat en fin svit i 6A och är nu obesegrade i sina sex senaste matcher (fyra segrar och två kryss). I fredags blev det 3-2 hemma på G-vallen mot Bjurslätt. Det var de två nyförvärven från Real Maskin som låg bakom segern! Isaac Mintz satte nämligen 1-0 för GBK och Josef Strandh Anani gjorde både 2-1 och segermålet 3-2! BIF:s Christoffer Karlevid Wennergren blev tvåmålskytt då han både kvitterade till 1-1och 2-2. 


Götaholms Robin Ridell sa så här om segern:

“Vi kom för första gången på länge med en hel trupp och det märktes på planen. Jämfört med Surte, där vi bara får en poäng, orkar vi hela matchen och kan trycka på för ett ledningsmål. Extra skön seger med tanke på att vi tappar ledningen två gånger om. Nu laddar vi om inför derbyt.”


Däremot var det Fenán Zemui och inte Isaac Mintz som gjorde mål ska tilläggas till protokollet.


Götaholm är trea i tabellen, tre poäng före fyran Bjurslätt.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 01/12 14:48 
 
Sponsorer