Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Säsongen återupptas!
2020-05-29 09:36
Göteborgs fotbollförbund har beslutat att starta starta upp seriespelet för seniorer under juni månad samt att serierna ska avgöras som enkelserier. Detta meddelades tidigare i veckan och skulle gälla under förutsättning att Folkhälsomyndigheten och Svenska fotbollförbundet lämnar klartecken.

Idag, den 29 maj, kom det efterlängtade klartecknet och vi kan nu konstatera att seniorfotbollen är tillbaka. Beslutet innebär att alla matcher innan serien vänder (omgång 1-11) stryks och att omgångarna därefter (omgång 12-22) gäller som spelordning. Spelordningen kan dock komma att ändras.

Eftersom det inte är klart när vi kommer spela våra matcher ber vi att få återkomma med spelschemat efter att det spikats.
Träningsmatcher inställda
2020-04-24 12:57
Efter Göteborgs fotbollförbunds beslut att förbjuda träningsmatcher för seniorer tills vidare har alla Götaholm BK A-lags planerade träningsmatcher ställts in.

Bakgrunden till Göteborg fotbollförbunds beslut är Folkhälsomyndighetens och Svenska Fotbollförbundets nya riktlinjer för att stoppa spridningen av corona-viruset. Som tidigare meddelats är division 5A uppskjuten tills vidare. Göteborgs fotbollförbund har emellertid meddelat att ambitionen är att starta serien i juni i form av en enkelserie.

Som vi meddelade i fredags ställdes vår match mot Göteborgs FF in med kort varsel. Vi har sedan kunnat konstatera att samtliga planerade matcher ställts in. Det innebär att matcherna mot Balltorp FF, Näset SK, Bergsjö IF, Croatia Göteborg, FC Komarken och Fässberg IF inte kommer spelas som planerat.
Matchen mot Göteborgs FF är inställd!
2020-04-17 14:56
På grund av nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och Svenska fotbollförbundet har Göteborgs fotbollförbund idag meddelat att vår träningsmatch mot Göteborgs FF måste ställas in. Mer information om de nya riktlinjerna kommer senare.
Seriestarten skjuts upp - IGEN
2020-03-26 19:22
Göteborgs fotbollförbund har den 1 april beslutat att skjuta upp starten av allt seriespel till tidigast den 1 juni 2020. Vidare meddelas att inget seriespel kommer pågå under juli månad. Beslutet kan komma att påverkas av utvecklingen i samhället, där myndigheters beslut och rekommendationer kommer vara vägledande.

Göteborgs Fotbollförbunds styrelse hade tidigare beslutat att samtliga seriematcher i förbundets distriktsserier skulle skjutas upp. Beslutet gällde då de matcher som har speldatum fram till och med den 12 april 2020. Detta innebar då att vår premiär mot Floda BOIF samt vår hemmapremiär mot Finlandia/Pallo AIF skulle påverkas. Dessa två matcher kommer få nya speldatum som bestäms senare. I och med det nya beslutet omfattas även våra matcher mot Björndammen/Öjersjö IF (18/4), Utbynäs SK (25/4), Älvängen IK (3/5), Lunden ÖBK (8/5), FC Bosona/Bosna IF (16/5), Romelanda UF (20/5) samt IF Vardar/Makedonija (31/5).

Bakgrunden till beslutet är att Svenska Fotbollförbundet den 25 mars rekommenderade distriktsförbunden att hålla igång sin verksamhet med träningar och träningsmatcher men att överväga att skjuta på tävlingsstarten. Götebrogs Fotbollförbunds styrelse beslutade därefter att skjuta fram tävlingsstarten till tidigast 13 april. Styrelsen meddelar samtidigt att de följer utvecklingen noggrant och kan fatta fler beslut vid ett senare skede beroende på utvecklingen i samhället och om nya rekommendationer från myndigheter ges. Nya besked kom från Folkhälsomyndigheten den 1 april när myndigheten meddelade sina riktlinjer för idrotten. Beskedet var att alla träningsmatcher, tävlingsmatcher och cuper skulle skjutas upp för att förhindra smittspridningen av coronaviruset. Efter ett förtydligande dagen efter tolkade Svenska Fotbollförbundet den 3 april riktlinjerna så att förbudet mot träningsmatcher inte skulle gälla för fotbollen. 
Matchen Angered MBIK-Götaholm flyttad!
2020-03-14 13:41
På grund av oro för att sprida smitta av coronavirus ställdes vår match mot Angered MBIK in. Efter god dialog med Angered MBIK har vi flyttat lördagens match som nu ska spelas onsdagen den 18 mars.
En summering av Östra cupen
2020-02-29 09:58
Götaholm lottades i grupp 2 mot Älvängens IF och Kortedala IF.

Den 23 februari inledde Götaholm mot Älvängen på Härlanda park. Vi gjorde en väldigt bra match och tog hem seger med 3-1 efter att Älvängen satt en straff i slutet av matchen. Målskyttarna var Osman Aday och Tobias Bui samt ett självmål.

Onsdagen den 26 februari skulle det bli svårare. Då ställdes vi mot Kortedala IF på Kviberg. Vi hade på förhand bestämt att kliva fram och spela vårt eget spel med en hög press istället för att backa hem och försöka försvara oss till segern. Men Kortedala (div. 3) visar sig klart bättre och vinner välförtjänt med 6-0.

Kortedala IF, som även besegrade Älvängens IF, vann grupp 2 Östra cupen. Götaholm BK slutade på en andraplats före Älvängens IF.

Laguppställning mot Älvängens IF:
Rikard Stenberg; JK Larsson-"Jojje" Mabiala (K)-Martin Stojanovski-Itian Werda; "Nemo" Savovic-Ayub Yassin-Hoang Pham; Karmo Öney-Tobias Bui-Osman Aday.
På bänken satt: Semere Mahray Beyene, Axel Karlténius, "Toffis" Melo, Omar Kurtovic & Tony Rintamäki.

Laguppställningen mot Kortedala IF:
Rikard Stenberg; Omar Kurtovic-"Jojje" Mabiala-JK Larsson (K)-Charlie Bengtström; "Toffis" Melo-Hoang Pham-Ali Selim; Tony Rintamäki-Tobias Bui-Robin Forsberg.
På bänken satt: Ayub Yassin, Karmo Öney, Osman Aday, Shahram Mansouri & Fuad Zeljkovic.
Referat: Götaholms Bollklubb - Landala IF
Ny vinst i ny träningsmatch
2020-02-16 21:13
Götaholm tar en ny seger i ny träningsmatch. Idag besegrades Landala IF på ett blåsigt Gamlestadsvallen med 5-1.
Referat: SK Argo - Götaholms Bollklubb
Vinst i första träningsmatchen
2020-02-14 09:06
Götaholm inledde träningsmatchandet med en vinst borta på Ruddalen med 1-3 mot SK Argo. Målskyttar var Fenan Zemui (2) och Osman Aday.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer