Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Årets insats i reservlagsserien
2020-09-21 17:32
Inför årets säsong beslutade föreningen att att vi skulle starta ett utvecklingslag för att delta i reservlagsserien. Syftet var att låta A-lagsspelare spela tillsammans med spelare från vårt äldsta ungdomslag (P05). Adam Reggiani utsågs till ledare för laget. Hur gick detta då?

Inter Linne FC (h) 1-1
Angereds SK (b) 5-3
FC Bosona-Bosna IF (h) 3-6
FC Komarken (b) 2-2

Resultatet blev två inspelade poäng efter två oavgjorda matcher och två förluster. Noterbart är att matcherna mot Bosona-Bosna och Komarken spelades utan spelare från A-laget. Vilken placering i tabellen resultaten leder till går ännu inte att fastslå. Det är flera av de andra lagen som har matcher kvar att spela. Tabellen haltar då Nol IK och Älvängens IK drogs sig innan serien drog igång.
Referat: IF Vardar/Makedonija - Götaholms BK
Äntligen en vinst!
2020-09-18 08:51
Götaholm bröt sin segerlösa svit med en vinst på bortaplan mot IF Vardar/Makedonija. Efter två förluster, två oavgjorda och ytterligare en förlust tog Götaholm sin första seger sedan Utbynäs SK besegrades för en månad sedan.
Referat: Götaholms BK - Romelanda UF
Götaholm förlorar mot Romelanda
2020-09-14
Efter två raka kryss förlorar Götaholm på hemmaplan mot Romelanda UF. Trots ledning med 1-0 och en utvisning för bortalaget vinner Romelanda med 1-2.
Referat: Götaholms BK - Björndammens BK/Öjersjö IF
Nytt kryss
2020-09-10
Götaholms BK kryssade på nytt när Björndammens BK/Öjersjö IF besökte Gamlestadsvallen. Efter en mållös första halvlek kvitterade Götaholm Björndammen/Öjersjös ledning två gånger om.
Referat: FC Bosona-Bosna IF - Götaholms BK
Oavgjort mot Bosona-Bosna
2020-09-06
Götaholm tog på sig det röda bortastället och åkte till Länsmansgårdens IP för att möta FC Bosona-Bosna IF. Bosona-Bosna tar ledningen men Götaholm kan kvittera på frispark av Nemanja "Nemo" Savovic. Innan matchen är över lyckas dessutom Bosona-Bosnas målvakt rädda en straff från Tobias Bui.
Referat: Götaholms BK - Lunden Överås BK
Inte den hemmapremiär vi ville ha
2020-08-31
Götaholms representationslag fick inte den hemmapremiär som vi önskade. På ett soligt Gamlestadsvallen tog Götaholm emot Lunden ÖBK. Lunden kunde gå till halvtidsvila med en 4-0-ledning. Och även om Götaholm vann andra halvlek skrev slutsiffrorna till 2-5 till bortalaget. Götaholms mål gjordes av Tobias Bui och Tony Rintamäki.
Referat: Älvängens IK - Götaholms BK
Förlust på bortaplan mot serieledarna
2020-08-23
Götaholm förlorar sin andra seriematch. Älvängens IK besegrade Götaholm hemma på Ängevi och tar därmed över serieledningen i en haltande tabell. Robin Forsberg gjorde Götaholms enda mål.
Referat: Utbynäs SK - Götaholms BK
Seger i turbulent match mot lokalrivalen
2020-08-18 19:45
I en match som innehöll otroliga svängningar fram och tillbaka såg Götaholm till slut till att hålla sig på den segrande sidan. Publiken fick under 90 minuter plus tilläggstid se hela 13 mål(!).
 
Sponsorer