SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlson Nwanege lämnar för BK Häcken
2020-11-17 08:51
Karlson Nwanege har under året gått från klarhet till klarhet. Hans insatser har inte gått obemärkt förbi och i juni belönades han med en plats på P05-landslagets läger på Bosön. Karlson är lagkapten och en framstående spelare i Götaholm BK framgångsrika och väldigt talangfulla P05-lag.
 
Karlson debuterade för Götaholms A-lag redan 2018, då 13 år ung. I flera år har han varit en av föreningens största framtidslöften. Hans fina utveckling har han givetvis sig själv mest att tacka för men den är också en bekräftelse på det fina jobb som Adam Reggiani och de andra ledarna för P05-laget lägger ner.
 
Sedan en tid tillbaka är det klart att Karlson valt att fortsätta sin karriär i BK Häcken. BK Häcken har erbjudit honom fina möjligheter att fortsätta utvecklas och även om det är tråkigt att Karlson lämnar vår förening önskar vi honom såklart stort lycka till!
 
Sponsorer